Video View all

Dan Hardy analizuje styl walki Jana Błachowicza

Dan Hardy analizuje styl walki Jana Błachowicza, który w ten weekend zmierzy się ze szwedzkim wojownikiem Alexandrem Gustafssonem na gali UFC w Hamburgu. …

MMA Biznes View all

UFC wraca do Belfastu

UFC wraca do Belfastu

Organizacja UFC potwierdziła, że jeszcze w roku 2016 powróci do Belfastu. W sobotę 19 listopada w hali The SSE Arena odbędzie się gala UFC Fight Night. Poprzedni raz UFC…

Artykuły

Strzelczyk vs Odzimkowski na gali FEN 14 Silesian Rage

Strzelczyk vs Odzimkowski na gali FEN 14 Silesian Rage

Znamy kolejne zestawienie gali FEN 14 Silesian Rage! 15 października kibiców w katowickim Spodku czeka zapowiadające się bardzo interesująco starcie…

Marcin Held w UFC!!!

Marcin Held w UFC!!!

Marcin Held poinformował za pośrednictwem konta na portalu społecznościowym o podpisaniu umowy z UFC. Held dosłownie kilka dni temu informował, że…

Renato „Pezinho” rywalem Mateusza Gamrota na KSW 36

Renato „Pezinho” rywalem Mateusza Gamrota na KSW 36

Zwycięzca turnieju Aspera FC: Road to KSW – Renato „Pezinho” Gomes Gabriel (19-8, 12 KO, 4 Sub) zmierzy się z…

Marcin Prachnio po raz kolejny wygrywa na ONE Championship [wideo cała walka]

Marcin Prachnio na gali ONE Championship w Dżakarcie zwyciężył w pierwszej rundzie pokonując Amerykanina Jake’a Butlera przez TKO. Jest to…

Wyniki walk gali Bellator 160 + walka Henderson vs Pitbull [wideo]

Wyniki walk gali Bellator 160: Karta Główna •Benson Henderson pok. Patricio Freire – TKO – Round 2, (kontuzja) •Derek Anderson pok. Saad Awad…

Wspominamy KSW 35 „między wierszami”

Federacja KSW prezentuje klimatyczny materiał KSW 35 „między wierszami” pokazujący majową galę zza kulis.   …

Wspominamy otwarcie KSW 35

W oczekiwaniu na zbliżającą się galę KSW 36, 1 października w Zielonej Górze, Federacja KSW prezentuje oficjalne otwarcie majowej gali…

UFC 202: „The King is back”

UFC 202: „The King is back”

Conor McGregor pokonuje Nate Diaza w walce rewanżowej. Pojedynek odbył się na pełnym dystansie i to sędziowie wskazali na Irlandczyka jako…

ACB 43 – „Battle of the Sura” – na żywo

Gala rosyjskiej organizacji MMA – ACB 43 – na żywo. PT:08:00 ET: 11:00 UK:16:00 CET:17:00 Russia:18:00 …

Eventy View all

FEN 14 – 15/10/2016 – Katowice

FEN 14 – 15/10/2016 – Katowice

FEN 14 – 15/10/2016 – Katowice Roman Szymański w pierwszej obronie pasa mistrza FEN, a także Paweł Hadaś, Tyberiusz Kowalczyk, Akop…

KSW 36 – 01/10/2016 – Zielona Góra

KSW 36 – 01/10/2016 – Zielona Góra

KSW 36 – 01/10/2016 – Zielona Góra Dwóch aktualnych i jeden były mistrz KSW wystąpią na pierwszej gali największej organizacji MMA…

Runmageddon View all

Nadciąga Górski Runmageddon Myślenice! Po raz pierwszy w nocy!

Nadciąga Górski Runmageddon Myślenice! Po raz pierwszy w nocy!

Już w sobotę, 3 września w Myślenicach na Zarabiu odbędzie ekstremalny bieg przeszkodowy Runmageddon Myślenice, w którym weźmie udział ponad 1500 uczestników z całej Polski.…